Noże

Do skórowaczek i odbłoniarek

Cięcie żywności - noże do skórowaczek i odbłoniarekCharakterystyka:
Produkty typu NÓŻ wykonane są ze zmodyfikowanej stali typu 440, która jest standardowym materiałem, z którego wykonuje się produkty dopuszczone do kontaktu pośredniego i bezpośredniego z żywnością.

Zastosowanie:

» usuwanie skór i odbłonianie wszystkich rodzajów mięs

Specyfikacja:

DŁUGOŚĆ
[mm]
SZEROKOŚĆ
[mm]
GRUBOŚĆ
[mm]
297 20 1
380 20 1
380 22 1
392 22 0.7
397 20 1
397 22 0.7
425 20 1
434 20 1
442 20 1
445 22 0.7
456 20 1
470 22 0.7
487 22 1
497 20 1
497 22 0.7
499 20 1
516 22 0.7
533 22 0.7
554 20 1
595 20 1